Söker du kompetens inom Life Science?

Med över 70 års samlad erfarenhet av rekrytering av chefer, specialister och forskare inom Life Science, samt operationellt arbete inom Life Science och läkemedelsindustrin vet vi vad som krävs för alla typer av befattningar och organisationer.

Vi sätter mycket stort värde på kvalitet och personliga relationer i vårt arbete. Vi rekommenderas i våra kunders nätverk och vi söker våra kandidater i vårt omfattande personliga nätverk. Varje person som blir kandidat hos oss i vår search är redan rekommenderad av någon vi känner och kan lita på.

Vi genomför vår search främst i Norden men har också nätverk som omfattar övriga Europa och USA, framför allt med svenska chefer, specialister och forskare som arbetar på dessa marknader.

Vi använder onlineverktyg från Cut-e i kombination med kompetensbaserade och strukturerade intervjuer i våra rekryteringsprocesser för att skapa pålitligt beslutsunderlag för anställning.

Vi använder även Cut-e´s innovativa verktyg i vårt senaste verksamhetstillskott - Second Opinion. Att i slutfasen av en rekrytering göra en bedömning av kandidater i rekryteringsprojekt som drivs av andra än oss.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår