Ledning

Knut Natt och Dag - Seniorkonsult

Knut har under många år arbetat med både strategiska och operativa personalfrågor inom läkemedelsindustrin som HR Business Partner och HR Manager vid Astra Arcus och AstraZenecas forskningsanläggning i Södertälje. Knut har också varit ansvarig för arbetsrätt, förhandlingsfrågor, fackliga frågor och lönestrategiska frågor där. Sedan 2000 har Knut varit Senior Partner i Aktivia Personalkonsult, som numera är en del av Aktivia Science Work. Knut har stor erfarenhet av arbete med både utvecklingsfrågor och rekrytering av chefer och specialister till företag inom Life Sciences. Knut har en B.Sc. i Human Resource Management.

   
 

Rolf Mayer - Seniorkonsult

Rolf har arbetat både strategiskt och operativt som personalman, personalchef och administrativ chef inom läkemedelsindustrin och finansbranschen. Sedan 1998 har Rolf varit senior partner i Aktivia Personalkonsult AB, som numera är en del av Aktivia Science Work AB. Rolf har genom åren tillägnat sig stor erfarenhet av att utveckla och skapa ledarutvecklingsprogram samt arbete med rekrytering av chefer och specialister till företag inom Life Sciences. Rolf har en B.Sc. i Human Resource Management.

   

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår