Arbetssökande

Aktivia Science Work AB är både ett rekryterings- och konsultföretag. Genom att du registrerar ditt CV kommer du att vara med i matchningar mot kommande rekryteringsprojekt – både där vi rekryterar direkt till kund eller rekryterar konsulter till vårt eget företag. 

Vi rekryterar både chefer och specialister till läkemedelsföretag, biotech-företag och företag som arbetar med medicinsk teknik. Vi spänner över alla områden från tidig discovery ända ut på marknad. Våra kunder är allt från stora internationella läkemedelsföretag till mycket små uppstartsföretag. Så ingen kund är för liten eller för stor för oss. Bland våra kundbolag finns också de mest spännande företagen inom nordisk Life Science som erbjuder sina anställda goda utvecklingsmöjligheter.

Vi finns i Öresundsregionen, Göteborgsområdet och Stockholm/Uppsala och våra kunder finns från Umeå i norr till Malmö i söder.

Om du vill finnas hos oss som kandidat för matchning mot kommande rekryteringsprojekt vill vi gärna att du använder någon eller flera av de länkarna du ser här till höger.

Använd gärna Facebook-knappen här på sidan för att gilla vår sida. Du kommer då att få notifieringar på Facebook varje gång vi har ett nytt rekryteringsuppdrag.

Välkommen med din ansökan!

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår