Två Therapeutic Area Managers – Ophthalmics Novartis Sverige AB - Avslutad

Vill du vara med och skapa mervärde för patienter och de som arbetar inom Region Skåne oc hVästra Götalands-regionen?

Som Therapeutic Area Manager inom terapiområdet Ophthalmics kommer du att ytterligare stärka Novartis på denna marknad genom att arbeta med försäljning på ett sådant sätt att de uppsatta försäljningsmålen nås. Du gör det genom att skapa, utveckla och behålla starka och effektiva relationer med nyckelpersoner och genom ett bra och starkt arbete med försäljning – både operativt och strategiskt – där du hela tiden har kundens behov i fokus och lär dig förstå vad dina kunder behöver. Du kommer också att arbeta med att ha en bra överblick avseende bransch, produkt och marknad – att förstå hur Novartis produkter förhåller sig i relation till behov ochkonkurrenter.

Du är en person som får saker oc hting gjorda samt kan kavla upp ärmarna när det behövs. Du har energi, uthållighet och kan bygga förtroendefulla relationer.

Du måste ha en universitetsutbildning inom Science eller Business/Economics och en dokumenterad track record av minst fyra årinom försäljning inom läkemedelsindustrin. Erfarenhet av arbete gentemot primärvård och specialistvård är nödvändig liksom erfarenhet av förhandlingsarbete. Har du erfarenhet från liknande roller inom Ophthalmics eller närgränsande terapiområden är det förstås en fördel.

Mer information och ansökan

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Aktivia Science Work i denna rekrytering och frågor angående dessa positioner ska ställas till Rolf Mayer på 0708 87 60 05 eller till Knut Natt och Dag på 0722-166 800. Mejla din ansökan till job@aktivia.se så snart som möjligt då vi arbetar kontinuerligt med ansökningar till denna befattning. Du kan läsa mer om Aktivia Science Work på www.aktivia.se.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår