BioArctic söker tre nya sektionschefer - Avslutad

BioArctic befinner sig i stark utveckling. Hittills har året präglats av höga förväntningar och entusiasm inför utvecklingen av bolaget och projekten. BioArctic samarbetar med vetenskapligt ledande och finansiellt starka partners inom Alzheimers sjukdom och Parkinsons sjukdom, vilket är en kvalitetsstämpel. Vi utvecklar i egen regi flera tidiga Alzheimerprojekt och en ny behandling för patienter med komplett ryggmärgsskada.

Vi söker kandidater för följande tjänster med placering i Stockholm.

Sektionschef in vivo farmakolog i - TILLSATT

Sektionschef in vitro farmakologi - TILLSATT

Sektionschef proteinkemi - TILLSATT

Du kan läsa mer om respektive tjänst på BioArctics hemsida.

Som chef på BioArctic så arbetar man också operativt som exempelvis projektledare, funktionsledare eller genom att leda externa samarbeten.

BioArctic strävar efter att alla chefer ska ha en mycket god ledarskapsförmåga som innebär att motivera och samordna andra så att de behåller fokus på gemensamma mål. Coaching och tydlig delegering ska vara en naturlig del av arbetet. Ledarskapet förutsätter också en god samarbetsförmåga i kombination med en prestigelöshet som gör att man rycker in där det behövs. Vi vill att våra chefer ska vara förändringsbenägna och se möjligheter och lösningar. För att skapa trygghet i organisationen ser vi stabilitet som en viktig egenskap. En god kommunikativ förmåga i kombination med resultatorientering är också egenskaper som vi värdesätter.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar BioArctic med Knut Natt och Dag på Aktivia Science Work.

Ansökan skickas till knut.nattochdag@aktivia.se senast den 5 januari. Vi tar dock gärna emot din ansökan så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår fortlöpande. Skriv "Sektionschef in vivo farmakologi" eller "Sektionschef in vitro farmakologi" eller "Sektionschef Proteinkemi" i ämnesraden i ditt mejl beroende på vilken befattning du söker.

Frågor om tjänsterna besvaras av Knut Natt och Dag, 0722 16 68 00.

Dokument

Du kan läsa mer om respektive tjänst i beskrivningarna nedan.

Sektionschef in vivo farmakologi

Sektionschef in vitro farmakologi

Sektionschef proteinkemi

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår