Researcher till Aktivia Science Work – Lund - Avslutad

På grund av ett ökat antal rekryterings- och bemanningsprojekt söker vi nu en duktig researcher. Du kommer att ha ansvar för att söka efter lämpliga kandidater till alla våra rekryterings- och bemanningsprojekt inom Life Science – Läkemedel, Bioteknik, Diagnostik och Medicinskteknik.

Nyckelarbetsområden

Du kommer att ansvara för att göra search med hjälp av nätverk, telefon och internet. Du kommer att ha kontakt med presumtiva kandidater för att diskutera deras intresse av den aktuella befattningen och deras meriter för att tillträda den. Du kommer att samarbeta med rekryterarna inom företaget och rapportera resultat från searchen.

Dinprofil

Du ska ha en utbildningsbakgrund inom det naturvetenskapliga området eller erfarenhet av liknande arbete. Du kan idag vara student elle rdoktorand som söker extra arbete. Du måste ha lätt att kommunicera både verbalt och skriftligt och kunna använda telefon som ditt arbetsredskap.

Om anställningen

Arbetet som Researcher kommer att vara en timanställning. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Lund och behöver vara bosatt i närområdet, men du kan också göra en hel del av ditt arbete hemifrån.

Mer information ocha ansökan

Har du några frågor eller något du vill diskutera är du välkommen att kontakta Knut Natt och Dag på 0722-166 800 eller Rolf Mayer på 0708 87 60 05. Skicka din ansökan till job@aktivia.se så snart som möjligt då vi arbetar löpande med denna rekrytering. Skriv “Researcher” i ämnesfältet

.Aktivia Science Work AB är ett konsult- och rekryteringsföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Vi har kontor i Stockholm och i Lund och är en del av Karolinska Institute Science Park i Stockholm och forskningsnavet i Lund. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats www.aktivia.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår