Senior Key Account Manager – Västra Götaland och söderut Novartis Sverige AB - Avslutad

Vill du vara med och bryta ny mark och utmana våra konkurrenter inom Respiratory-området när vi nu lanserar nya och innovativa produkter för behandling av KOL?

Som senior Key Account Manager ska du äga affärsområdet KOL i södra Sverige och skapa bästa förut­sättningar för lyckad lansering av två nya produkter för en mer effektiv behandling. Dina verktyg kommer att vara din kompetens inom Respiratory-området och marknaden och din förmåga att etablera, utveckla och använda relationer och nätverk bland expertgrupper, beslutsfattare och Key Opinion Leaders. Du använder sedan hela din arsenal för att se till att Novartis produkter kommer upp på listorna för rekommenderade läkemedel

Du är en person som får saker och ting gjorda samt kan kavla upp ärmarna när det behövs. Du har energi, uthållighet, sinne för affärer och kan bygga förtroendefulla relationer.

Du bör ha en universitetsutbildning inom Science eller Business/Economics och en dokumenterad track record av minst fyra år inom försäljning inom läkemedelsindustrin. Erfarenhet av arbete mot expertgrupper är nödvändig samt erfarenhet av arbete mot primärvård och specialistvård. Har du erfarenhet från liknande roller inom Respiratory är det förstås en fördel.

Mer information och ansökan:

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Aktivia Science Work i denna rekrytering och frågor angående denna befattning ska ställas till Knut Natt och Dag på 0722 166 800 eller till Rolf Mayer på 0708 87 60 05. Mejla din ansökan till job@aktivia.se så snart som möjligt då vi arbetar kontinuerligt med ansökningar till denna befattning. Du kan läsa mer om Aktivia Science Work på www.aktivia.se. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår