Juristassistent till Sobi, Swedish Orphan Biovitrum - Avslutad

Aktivia Science Work AB söker en juristassistent som ska arbeta på SOBI, Swedish Orphan Biovitrum AB, i Stockholm. SOBI är ett läkemedelsföretag som arbetar med utveckling av särläkemedel, sk Orphan Drugs.

Syftet med din roll är att avlasta dina kollegor på juridikavdelningen på SOBI genom att vara ett administrativt stöd och ansvara för att uppdatera och strukturera i avtalsdatabasen.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att avlasta juristteamet med de ärendetyper som går att delegera såsom att

  • Administrera avtalsdatabas, kunna utläsa avtalstyp, strukturera och tagga ärenden
  • Assistera vid firmateckning
  • Avlasta teamet med övriga löpande arbetsuppgifter, såsom framtagande av underlag i form av befintliga avtalsmallar, textbearbetning, fakturahantering och annan stödjande intern information
  • Assistera vid kontakt med dotterbolagen och där tillhörande bolagsformalia

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med juristteamet som består av fem personer.

Vi söker dig som

Vi ser gärna någon med erfarenhet som advokatsekreterare eller dylikt så att det finns förståelse för olika avtalstyper, leveransnivåer och kvalitativt, administrativt stöd. Efterfrågade kompetenser utöver ovanstående är erfarenhet att arbeta i Sharepoint, tala och skriva engelska obehindrat, vara bekväm vid hög arbetsvolym och sist men inte minst har respekt för hantering av konfidentiell information.

Som person är du framåt och har inga problem med att säga vad du tycker och vara initiativtagande. Vi ser att du är rak i din kommunikation och att du har ett positivt förhållningssätt. I och med att du kommer att handskas med känslig information är du ödmjuk och professionell i ditt arbete.

Det är en glad grupp du kommer ingå i och vi ser därför att du tycker om att sprida energi och är social.

Vill du veta mer ska du kontakta Knut Natt och Dag på telefonnummer 0722 166 800 eller Rolf Mayer på telefonnummer 0708 87 60 05. Din ansökan mejlar du till Aktivia Science Work AB på epost-adressen knut.nattochdag@aktivia.se

Aktivia Science Work AB är ett konsult- och rekryteringsföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Vi har kontor i Stockholm och i Lund och är en del av Karolinska Institutet Science Park i Stockholm och forskningscentret i Lund. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.aktivia.se.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår