Assistent till Vice President – till ett läkemedelsföretag i Stockholm - Avslutad

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med chefsstöd på kvalificerad nivå för arbete på ett ledande läkemedelsföretag. Den verksamhet du kommer att arbeta inom har medicinskt ansvar för företagets forskningsprojekt och produkter.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en avlastning för Vice President och ansvarar för att organisera och underlätta det dagliga arbetet. Du hanterar korrespondens, bokar möten och resor, bevakar olika aktiviteter och påminner om viktiga åtaganden. Du är ständigt uppdaterad på det aktuella läget och arbetar proaktivt med allt som behöver förberedas och genomföras. Du hanterar kontinuerligt olika typer av information och kan svara på många frågor om den aktuella verksamheten.

Din profil
Du har god erfarenhet från arbete med chefsstöd på senior nivå.  Du är självgående, engagerad, serviceinriktad, pålitlig, taktfull och har ett strukturerat arbetssätt. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och är duktig på att formulera dig på ett bra sätt. Du är van användare av MS Office.

Vi vill att du ska börja så snart som möjligt. Som medarbetare hos oss är du anställd i Aktivia Science Work AB men är placerad och arbetar på vårt kundföretag. Befattningen är en tillsvidareanställning. Har du frågor är du välkommen att ringa Knut Natt och Dag på 0722 166 800 eller Rolf Mayer på 0708 87 60 05. Om du är intresserad och tycker att detta passar dig vill vi gärna att du mejlar oss din ansökan innehållande ett personligt brev och CV till knut.nattochdag@aktivia.se.  Skriv ”Assistent” i ämnesfältet.

Aktivia Science Work AB är ett konsult- och rekryteringsföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Vi har kontor i Stockholm och i Lund och är en del av Karolinska Institutet Science Park i Stockholm och forskningscentret i Lund. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.aktivia.se 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår