QA-specialist – Läkemedelsföretag i Lund - Avslutad

Till en av våra kunder i Lund söker vi dig som har erfarenhet av kvalificerat arbete inom QA. Du kommer att arbeta vid ett läkemedelsföretag med en spännande projektportfölj och produkter på marknaden.

Du kommer att arbeta med instruktioner, granskning av dokumentation, projektarbete och andra arbetsuppgifter som ingår i en QA-roll som till exempel utveckling av kvalitetsarbetet vid företaget. Har du kompetens så att du kan arbeta med frisläppningar är det meriterande.

Kompetens och erfarenhet

Du måste ha erfarenhet av kvalitetsarbete inom läkemedelsindustrin och kunna arbeta självständigt på ett proaktivt sätt med eget driv. Du behöver ha sådan kompetens och erfarenhet så att du kan ha ett pragmatiskt förhållningssätt till kvalitetsarbetet. Arbetet innebär mycket samarbete både inom och utom företaget så det är viktigt att du också trivs med att arbeta tillsammans med andra.

Om anställningen

Du kommer att vara anställd inom Aktivia Science Work AB men vara placerad och ha all din rapportering hos vår kund. Befattningen som QA-specialist är på heltid. Det är en tidsbegränsad anställning i sex månader med goda möjligheter till förlängning.

Mer information och ansökan

Du är välkommen att kontakta Knut Natt och Dag on 0722 166 800 eller Rolf Mayer på 0708 87 60 05 om du har några frågor angående denna befattning. Vill du söka befattningen sänder du din CV och ett kort personligt brev till job@aktivia.se så snart som möjligt då vi arbetar löpande med denna rekrytering. Skriv ”QA-specialist Lund” i ämnesfältet.

Aktivia Science Work AB är ett konsult- och rekryteringsföretag inom Life Science som är specialiserat på läkemedelsindustri och biotech. Vi har kontor i Lund och Stockholm och är en del av Life Science centret i Lund och Karolinska Institutet Science Park i Stockholm. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.aktivia.se.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår