CMC-Specialist – Stockholm - Avslutad

Vi söker dig som är CMC-specialist med erfarenhet av kvalificerat arbete inom CMC inklusive ansvar för relationer med CRO’s. Du kommer att arbeta på ett expansivt läkemedelsföretag i Stockholms-området.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Självständigt driva CMC-arbetet avseende utvecklingsprojekt
  • Självständigt arbeta som projektledare gentemot CRO’s
  • Ansvara för att skapa CMC-dokumentation
  • Arbeta med kvalitetssäkring i nära samarbete med QA
  • Aktivt delta i arbetet med val av CRO’s
  • Se till att frågorna kemi, uppskalning och tillverkning hålls ihop liksom frågorna farmaci och tillverkning av kliniskt prövningsmaterial

Du har en lämplig akademisk utbildning inom processkemi eller kemi. Utbildning i frågor som rör uppskalning av läkemedelssubstanser är meriterande. Du måste ha kvalificerad erfarenhet av självständigt arbete med CMC-frågor. Du behöver ha en farmacevtisk bredd och kunskaper inom Process R&D.

Du kommer att vara anställd på Aktivia Science Work men kommer att arbeta på vårt kundföretag. Har du frågor är du välkommen att ringa Knut Natt och Dag på telefon 0722-166 800. Vill du söka befattningen mejlar du din ansökan inklusive ett kort personligt brev och CV till job@aktivia.se. Skriv ”CMC” i ämnesfältet.

Aktivia Science Work AB är ett konsult- och rekryteringsföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och i Lund och är en del av Karolinska Institute Science Park i Stockholm och forskningsnavet i Lund. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats www.aktivia.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår