Medical Science Liaison – CNS – Stockholm - Avslutad

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som Medical Science Liaison i ett läkemedelsföretag i Stockholmsområdet.

Du kommer att arbeta tillsammans med Medicinska Rådgivare och övrig personal för att säkerställa att den interna och externa medicinska informationen som skapas i företaget inom CNS är riktig och håller hög klass. Du kommer att följa utvecklingen inom forskningsområdet och skapa presentationsmaterial som baseras på interna och externa forskningsresultat. Du kommer att arbeta utifrån ett marknadsperspektiv och ska se till att den medicinska informationen inom området stödjer företagets arbete på marknaden.

Ansvarsområden

  • Proaktivt följa den vetenskapliga och medicinska utvecklingen inom CNS
  • Ta ansvar för att skapa informations- och presentationsmaterial som kan användas både inom företaget och externt
  • Kommunicera vetenskapliga resultat till prioriterade kunder, beslutsfattare och key opinion leaders
  • Samverka med kunder, beslutsfattare och key opinion leaders på olika sätt, till exempel vid möten och konferenser

Din bakgrund

  • Universitetsutbildning inom något relevant område. Har du en PhD är det meriterande
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med att skapa presentationsmaterial och att kunna kommunicera på framgångsrikt på möten och konferenser
    • Utmärkta språkkunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt

Du måste ha en personlighet som trivs med att framträda i både mindre och större sammanhang och kunna genomföra presentationer på ett pedagogiskt sätt.

Du är välkommen att ringa Rolf Mayer på 0708 87 60 05 eller Knut Natt och Dag på 0708 87 60 05 om du har några frågor eller om det är något du vill diskutera. Skicka din ansökan med din CV och ett kort personligt brev till rolf.mayer@aktivia.se. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar löpande med denna rekrytering. Skriv ”MSL CNS” i ämnesfältet.

Aktivia Science Work AB är ett rekryterings- och konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på positioner inom läkemedelsindustrin. Vi har kontor i Stockholm och i Lund och är en del av Karolinska Institutet Science Park in Stockholm och Life Science-centret i Lund. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.aktivia.se.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår