Två läkemedelskemister – Stockholm - Avslutad

Vi söker dig som är kemist i Organisk kemi med erfarenhet av läkemedelskemi för arbete vid ett spännande och växande läkemedelsföretag i Stockholmsområdet.

Detta är två temporära befattningar som ska starta den 1 mars 2012 och löpa till och med den 31 december 2012. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB men arbeta som konsult i vårt kundföretag.

Du ska vara disputerad inom organisk kemi och ha erfarenhet av arbete med läkemedelskemi. Du kan också ha en MSc i organisk kemi kombinerat med flera års erfarenhet av arbete med läkemedelskemi inom läkemedelsindustrin.

Om du har frågor eller något du vill diskutera är du välkommen att ringa Knut Natt och Dag på 0722 166 800 eller Rolf Mayer på 0708 87 60 05. Du ansöker genom att skicka ditt CV tillsammans med kort personligt brev till job@aktivia.se. Skriv ”Läkemedelskemist” i ämnesfältet. Vi arbetar snabbt i detta projekt och vill att du kontaktar oss så snart som möjligt om du är intresserad.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin, från preklinisk forskning till klinik. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och i Lund och är en del av Karolinska Institute Science Park i Stockholm och forskningsparken i Lund. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.aktivia.se.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår