Mikrobiolog – Malmö - Avslutad

Till en av våra kunder söker vi dig som är mikrobiolog med erfarenhet av mikrobiologiskt analysarbete. Du kommer att arbeta vid en av Skandinaviens ledande kontraktstillverkare av läkemedel.

Arbetet sker vid ett kvalitetslaboratorium som har ansvar för mikrobiologiska kontroller av läkemedels-produkter, råvaror, media och hygien där uppdraget är att delta i arbetet att säkerställa att verksamheten sker enligt de krav som finns för läkemedelstillverkning.

Nyckelarbetsuppgifter

  • Mikrobiologiska analyser av läkemedelsprodukter, råvaror, media och hygien såväl internt som externt

Din bakgrund

  • Akademisk examen med mikrobiologisk inriktning
  • Erfarenhet av mikrobiologiskt analysarbete
  • Erfarenhet av arbete inom GMP är meriterande
  • Har du erfarenhet av ansättning av prover enligt Ph.Eur. 2.6.12 och 2.6.13 är det meriterande

Information och ansökan

Vi vill gärna att du kan börja så snart som möjligt. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB men kommer att arbeta vid vårt kundföretag. Anställningen är en projektanställning fram till och med den 31 augusti 2012.

Om det är något du undrar över eller om du vill ha mer information är du välkommen att ringa Knut Natt och Dag på telefon 0722 166 800. Vi arbetar kontinuerligt och snabbt med detta projekt och vill gärna ha din ansökan med personligt brev och CV till job@sciencework.nu så snart som möjligt. Skriv ”Microbiolog Malmö” i ämnesraden.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Lund och i Stockholm och är en del av forskningscentret i Lund och Karolinska Institutet Science Park i Stockholm. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats www.sciencework.nu.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår