Kvalificerad QA-support – Umeå - Avslutad

Till en av våra kunder söker vi dig som har erfarenhet av kvalificerat arbete inom QA. Du kommer att arbeta vid en av Skandinaviens ledande kontraktstillverkare.

Du kommer att arbeta i QA-gruppen med kvalificerat QA-arbete. Du kommer också att medverka i det kontinuerliga förbättringsarbetet och i utvecklingen av kvalitetssystemet.

Du ska ha lämplig naturvetenskaplig utbildning samt god erfarenhet av kvalitetsarbete i samband med läkemedelsproduktion.

Information och ansökan:

Vi vill gärna att du kan börja så snart som möjligt. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB men kommer att arbeta vid vårt kundföretag. Anställningen är en projektanställning på sex månader.

Om det är något du undrar över eller om du vill ha mer information är du välkommen att ringa Knut Natt och Dag på telefon 0722 166 800 eller Niklas Lindberg på telefon 0768 648 881. Vi arbetar kontinuerligt och snabbt med detta projekt och vill gärna ha din ansökan med personligt brev och CV till job@sciencework.nu så snart som möjligt. Skriv ”QA Umeå” i ämnesraden.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och i Lund och är en del av Karolinska Institutet Science Park i Stockholm och forskningscentret i Lund. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats www.sciencework.nu.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår