Kemist Lab Logistics – Stockholm - Avslutad

Vi söker dig som har goda kunskaper i organisk kemi och som har erfarenhet från arbete med kemikaliedatabaser. Du kommer att hantera all laratorielogistik i ett spännande och snabb växande företag i Stockholmsområdet.

Nyckelarbetsuppgifter

  • Beställa och hantera rutinkemikalier, lösningsmedel och förbrukningsvaror vid avdelningen för organisk och analytisk kemi
  • Hantera kemikalier och substanser från externa leverantörer och samarbetspartners inklusive registrering i nödvändiga databaser vid företaget
  • Leverera och ta emot kemikalier, biologiskt material och substanser för de prekliniska projekten
  • Ansvara för att ta hand om kemikalieförråd inklusive lösningsmedel och kemikalier som förvaras i kylar och frysar
  • Medverka i inköpsprocesser som koordineras av inköpsavdelningen

Utbildning och erfarenhet

  • God naturvetenskaplig kunskap motsvarande universitetsutbildning på Master-nivå inom organisk kemi
  • Erfarenhet från arbete med kemikaliedatabaser
  • Erfarenhet från läkemedels- och/eller bioteknikindustrin är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt

Vi vill att du börjar så snart som möjligt. Du är anställd i Aktivia Science Work men kommer att arbeta på vårt kundföretag. Detta är en tidsbegränsad anställning på 12månader. Anställningen avser heltid.

Om du tycker att detta är något för dig vill vi gärna att du ansöker genom att skicka ett mejl med brev och CV till job@sciencework.nu. Skriv ”LabLogistics” i ämnesfältet. Har du några frågor eller något du vill diskutera är du välkommen att ringa Knut Natt och Dag på 0722 166 800 eller Rolf Mayer på 0708 87 60 05.

Aktivia Science Work AB är ett bemanningsföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedels-/biotechindustrin och Medtech-industrin. Vi arbetar inom Skandinavien med kontor i Stockholm och Lund. Vi är en del av Karolinska Institutet Science Park i Stockholm och forskningsparken i Lund. Vi är medlemmar i Medicon Valley Alliance och SwedenBIO. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.sciencework.nu.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår