Läkemedelskemist – Stockholm - Avslutad

Vi söker dig som är Läkemedelskemist med erfarenhet från läkemedelsindustrin för arbete vid en av våra kunder, ett stort internationellt läkemedelsföretag i Stockholmsområdet

Detta är en temporär befattning som ska starta så snart som möjligt och löpa till och med den 31 december 2011. Det kommer att finnas goda möjligheter till förlängning eller anställning på kundföretaget. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB men arbeta som konsult i vårt kundföretag.

Om du har frågor eller något du vill diskutera är du välkommen att ringa Knut Natt och Dag på 0722 166 800 eller Rolf Mayer på 0708 87 60 05. Du ansöker genom att skicka ditt CV tillsammans med kort personligt brev till job@sciencework.nu. Skriv ”Läkemedelskemist” i ämnesfältet. Vi arbetar snabbt i detta projekt och vill att du kontaktar oss så snart som möjligt om du är intresserad.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin, från preklinisk forskning till klinik. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och i Malmö och är en del av Karolinska Institute Science Park i Stockholm och Medeon Science Park i Malmö. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.sciencework.nu.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår