Clinical Project Leader – Stockholm - Avslutad

Till ett läkemedelsföretag i Stockholmsområdet söker vi Dig som kan vara Clinical Program Leader (CPL). I denna roll kommer Du att leda ett team bestående av en Medical Program Director, Biostatistiker, Klinisk Farmakolog, Klinisk Regulatory Affairs Manager, Klinisk Supply Manager och en Bioanalysis Manager. Teamet kommer att vid behov utökas med en Drug Safety Physician, Data Manager och en Klinisk Outsourcing Manager, allt beroende på behoven i projektet.

Uppdraget består i att identifiera, initiera samt leverera de kliniska aktiviteter som är nödvändiga för att registrera produkt X i Europa. Produkten är för närvarande registrerad i USA och den regulatoriska strategin är att lämna in en hybriddossier via den decentraliserade proceduren.

En milstolpe i projektet är att avsluta och rapportera en biotillgänglighetsstudie som är nödvändig för EAA registreringsansökan. Studien pågår och rapporten skall vara klar i mitten av juli. Registreringsdossier skall vara klar under Q3. Det kliniska teamet ansvarar för att sammanställa de kliniska delarna i dossiern och detta arbete koordineras av CPL. Under Q4 skall registreringsansökan finaliseras samt skickas in till berörda medlemsstater.

Detta är en temporär befattning på nio till tolv månader. Du kommer att vara anställd på Aktivia Science Work AB men kommer att arbeta på vårt kundföretag. Är Du intresserad mejlar Du din ansökan till job@sciencework.nu. Skriv ”CPL” i ämnesfältet. Vill Du veta mer är Du välkommen att ringa Knut Natt och Dag på telefon 0722 166 800.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och i Malmö och är en del av Karolinska Institute Science Park i Stockholm och Medeon Science Park i Malmö. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.sciencework.nu. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår