Senior Clinical Research Assosiate – Stockholm - Avslutad

Vi söker en Senior Clinical Research Associate (SCRA) till ett företag i Stockholmsområdet. Du kommer att ha ansvar för att kliniska prövningar och andra kliniska utvecklingsprojekt genomförs och följs upp enligt vårt kundföretags målsättning och befintliga regulatoriska regelverk. Vi söker dig som har en lämplig utbildning i kombination med minst tre till fem års erfarenhet av arbete som SCRA inom läkemedelsindustrin och som har god förmåga att arbeta självständigt.

Nyckelarbetsuppgifter

  • Medverka vid framtagande av studiedokumentation (t.ex. fullständiga protokoll och ansökningar till relevanta myndigheter och etikprövningsnämnder)
  • Planera och presentera vid prövarmöten
  • Framtagande och uppföljning av projektbudgets och avtal
  • Kunna arbeta självständigt med monitoreringar
  • Vara vårt kundbolags huvudsakliga kontaktperson i samarbete med CRO
  • Sammanfatta projektens utveckling i regelbundna rapporter

Som medarbetare hos oss är du anställd i Aktivia Science Work Clinical men arbetar på kundföretaget. Om du är intresserad och tycker att detta passar dig är du välkommen att mejla oss din ansökan till job@sciencework.nu. Skriv "SCRA2" i ämnesfältet.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och i Malmö och är en del av Karolinska Institute Science Park i Stockholm och Medeon Science Park i Malmö. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.sciencework.nu.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår