Project Controller - Avslutad

Vi söker dig som är ekonom med erfarenhet av arbete som Controller för arbete hos en av våra kunder, ett snabbt växande företag som utför uppdrag inom organisk och analytisk kemi till läkemedelsföretag och andra kemiföretag. Vårt kundföretag finns i Stockholmstrakten.

Du kommer att ha en central roll i det ekonomiska arbetet och dina huvudarbetsuppgifter kommer att vara uppföljning av att projekt löper enligt budget och enligt plan, arbete med ekonomiska prognoser, avstämning av konton mot budget, bistå projekt- och verksamhetsansvariga med beslutsunderlag och rapporter, ansvara för administrationen med kundfakturor. En övergripande och genomgående roll kommer också att vara att utveckla arbetet med ekonomiska rutiner och system.

Du har en lämplig ekonomisk utbildningsbakgrund på högskolenivå och har erfarenhet av arbete i controller-rollen. Har du erfarenhet från arbete i läkemedelsindustrin är det meriterande.

Detta är en temporär deltidsbefattning på sex månader med en omfattning på 50 - 70 % av heltid. Du kommer att vara anställd på Aktivia Science Work men kommer att arbeta på vårt kundföretag. Är du intresserad mejlar du din ansökan till job@sciencework.nu. Skriv ”Controller” i ämnesfältet.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och i Malmö och är en del av Karolinska Institute Science Park i Stockholm och Medeon Science Park i Malmö. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.sciencework.nu.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår