Clinical Research Assosiate - Avslutad

Med anledning av flera förfrågningar från våra kunder söker vi för kommande projekt Clinical Research Associates (CRA) för arbete hos våra kunder, både i Stockholmsområdet, Göteborgsområdet och i Öresundsregionen. Du kommer att ha ansvar för att kliniska prövningar genomförs och följs upp enligt våra kundbolags målsättning och befintliga regulatoriska regelverk. Vi söker dig som har en lämplig utbildning i kombination med minst två års erfarenhet av arbete som CRA inom läkemedelsindustrin och som har god förmåga att arbeta självständigt.

Nyckelarbetsuppgifter:

  • Medverka vid framtagande av studiedokumentation (t. ex ansökningar till relevanta myndigheter och etikprövningsnämnder)
  • Planera och presentera vid prövarmöten
  • Kunna arbeta självständigt med monitoreringar
  • Vara vårt kundbolags huvudsakliga kontaktperson i samarbete med CRO
  • Sammanfatta projektens utveckling i regelbundna rapporter

Som medarbetare hos oss är du anställd i Aktivia science Work men arbetar på våra kundföretag. Om du är intresserad och tycker att detta passar dig är du välkommen att mejla oss din ansökan till job@sciencework.nu. Skriv ”CRA” i ämnesfältet.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och i Malmö och är en del av Karolinska Institute Science Park i Stockholm och Medeon Science Park i Malmö. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.sciencework.nu.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår