Analytisk kemist - Avslutad

Vi söker en analytisk kemist som kommer att arbeta hos en av våra kunder i Stockholmsområdet med analyser med HPLC och GC samt utveckling av analysmetoder. Vi söker dig som har en grundutbildning inom analytisk kemi (MSc) med erfarenhet av kromatografisk metodutveckling inom läkemedelsindustrin. Du behöver ha fallenhet för problemlösning och kreativt analytiskt kemiskt tänkande. Erfarenhet från arbete i GMP/GLP-miljö är meriterande.

Du kommer att arbeta i en liten grupp där varje persons insats är oerhört värdefull. Viktiga personliga egenskaper är god samarbets- och kommunikationsförmåga samt en vilja och drivkraft att utveckla och förbättra analysavdelningens arbete.

Detta är en temporär befattning på fem månader. Du kommer att vara anställd på Aktivia Science Work AB men kommer att arbeta på vårt kundföretag. Är du intresserad mejlar du din ansökan till job@sciencework.nu. Skriv ”Analytisk kemist” i ämnesfältet.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och i Malmö och är en del av Karolinska Institute Science Park i Stockholm och Medeon Science Park i Malmö. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.sciencework.nu.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår