Biomedicinsk analytiker - Avslutad

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker med erfarenhet av arbete med cell- och bakteriekulturer. Har du dessutom erfarenhet av arbete med steriltekniker och av arbete under GLP är det meriterande. Du kommer att arbeta vid ett större internationellt läkemedelsföretag i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter:

  • I samarbete med försöksledaren beställa substanser och planera för försök
  • Självständigt och i samarbete med försöksledaren och andra laboratorieingenjörer sätta upp teknik och metoder för försök samt genomföra dem och rapportera resultat

Detta är en tidsbegränsad anställning på sex månader med tillträde den 1 oktober. Befattningen är på heltid. Du kommer att vara anställd av Aktivia Science Work AB men är placerad och arbetar vid vårt kundföretag som ligger i Stockholmsområdet. Du skickar in din ansökan till job@sciencework.nu. Vi arbetar kontinuerligt med denna rekrytering, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och I Malmö och är en del av Karolinska Institutet Science Park I Stockholm och Medeon Science Park I Malmö. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats, www.sciencework.nu

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår