Läkemedelskemister Uppskalning R&D - Avslutad

Vi söker två Läkemedelskemister med erfarenhet från arbete med uppskalning till olika R&D-skalor. Du måste ha en MSc i Organisk Kemi och erfarenhet från arbete med läkemedelskemi i kombination med uppskalningsarbete.

Detta är en temporär befattning under fyra månader som kommer att börja så snart som möjligt. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB men arbeta som konsult i vårt kundföretag. Då detta är en tillfällig befattning vill vi gärna ha kontakt med dig som bor i Stockholmsområdet.

Om du har frågor eller något du vill diskutera är du välkommen att ringa Knut Natt och Dag på 0709 56 40 46 eller Rolf Mayer på 0708 87 60 05. Du ansöker genom att skicka ditt CV tillsammans med kort personligt brev till job@sciencework.nu. Skriv ”Läkemedelskemist” i ämnesfältet. Vi arbetar snabbt i detta projekt och vill att du kontaktar oss så snart som möjligt om du är intresserad.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom läkemedelsindustrin. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB som konsult men arbeta på vårt kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och i Malmö och är en del av Karolinska Institute Science Park i Stockholm och Medeon Science Park i Malmö. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer o moss på vår webbplats, www.sciencework.nu.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår