QA-specialist - Avslutad

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalitetsarbete inom läkemedelsindustrin såsom frisläppningar, instruktioner, granskning av dokumentation, projektarbete och andra arbetsuppgifter som ingår i en QA-roll.

Detta är en temporär befattning under nio månader. Du kommer att vara anställd i Aktivia Science Work AB men arbeta som konsult ute på vårt kundföretag.

Du måste ha två års erfarenhet av kvalitetsarbete inom läkemedelsindustrin samt ha en naturvetenskaplig utbildningsbakgrund på universitetsnivå som motsvarar 160 studieveckor/poäng. För att vara rätt person måste du vara strukturerad med egen drivkraft som kan arbeta självständigt men som också trivs med att arbeta tillsammans med andra då befattningen innebär mycket kontakter med andra personer och funktioner.

Är du intresserad av att veta mer eller har frågor runt detta projekt är du välkommen att kontakta Knut Natt och Dag på telefon 0709 56 40 46. Vill du sända in en ansökan skickar du din CV och ett kort personligt brev till job@sciencework.nu. Skriv ”QA” i ämnesraden. Vi arbetar snabbt i detta projekt och vill gärna ha din ansökan så fort som möjligt.

Aktivia Science Work AB är ett konsultföretag inom Life Science som är specialiserat på befattningar inom det laborativa området. Du är anställd på Aktivia Science Work AB som konsult men arbetar på något av våra kundföretag. Vi har kontor i Stockholm och Malmö och är en del av Karolinska Institutet Science Park i Stockholm och Medeon Science Park i Malmö. Vi är medlemmar i SwedenBIO och Medicon Valley Alliance. Du kan läsa mer om oss på www.sciencework.nu.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår